Våra behandlingar


BodySense (Psykomotorisk beröringsterapi)

Genom ett lyhört och personligt utformat arbetssätt, hjälper vi kroppen att släppa spänningar, stress eller smärta och mer balans, energi, avslappning och rörelsefrihet. Vår kropp är som en historiebok över vårt liv. Det lagrar minnen och känslor som vi haft svårt att förlika oss med.
Läs mer

Chiropraktisk behandling
Med hjälp av behandlingen kan förskjutningar i leder korrigeras, muskelfästen avlastas och felställningar i kotpelaren åtgärdas. Målet är att uppnå normal smärtfri rörlighet.
Läs mer

CranioSacral terapi
Helhetsbehandling av centrala nervsystemet där vi manuellt med små rörelser frilägger nervrötterna och spänning i hinnorna (membranen) i kraniet och nerför ryggraden släpper.
Läs mer 

Individuell Personlig Vägledning
Med hjälp av kunskaper inom bla. Energimedicin, kunna förstå och känna var blockeringar och problem sitter i kroppen. Att ge insikt i vad det handlar om och behandla detta, och att även ge redskap till klienten för hjälp till självhjälp.
Läs mer

Massage
Genom strykningar, tryck och knådning leder massage till att kroppen blir avspänd, den stimulerar eller ger den ökad spänst . Den påverkar huden, muskelsystemet, skelettet, cirkulationen och meridianerna (energikanalerna).
Läs mer

 Medicinsk Laserbehandling, LLLT Low Level Laser Therapy
Smalbandig ljuskälla som stimulerar cellfunktionen och accelerar läkningsprocessen. Påverkar immunförsvaret och kan lindra smärta vid infektioner, inflammationer , svullnader och ödem.
Läs mer